ISOLERING

Vi är installatörer av celulosabaserad lösullsisolering för nyproduktion och renovering. Användningsområdet är brett och innefattar bland annat vind, snedtak, golv, väggar och specialområden, isoleringen kan alltså appliceras på alla ställen där konkurrerande isoleringsmaterial -till exempel mineralbaserade, används.

Cellulosaisolering är en tät isolering vilket består av cellulosafibrer som naturligt innehåller luft. Detta bidrar till att stoppa effekten vid så kallad påtvingad konvektion. Den naturliga konvektionen startar vid temperaturskillnaden 15°C för glasull, 22°C för stenull och inte alls för cellulosan. Produkten är väl lämpad att användas för diffusionsöppna konstruktioner, men kan naturligtvis användas i alla vanliga konstruktioner med plastfolie på insidan.
Image
Image
Isoleringen är till största delen tillverkad av återvunnet papper villket innebär en drastiskt minskad miljöpåverkan jämfört med mineralbaserad isolering, En ren naturprodukt med andra ord. Impregneringen är till för att hindra brand, mögel och skadedjur.

Vi har varit lösullsinstallatörer sedan 1992 och har därmed många års erfarenhet innom området. Kontakta oss gärna för rådgivning och prisuppgift.
Marknadsområdet är Hudiksvall, Ljusdal, Gnarp, Enånger, Iggesund, Bjuråker, Bergsjö, Delsbo m.fl.
Image
Image
Image
Image

Kontakta oss

Image

Hitta hit

Stömne Verkstäder Ek. För.
Kvarnvägen 10
820 60 DELSBO